NAZAR 27 EETHUIS

Recentebeoordeling


3 sterren uit 4797 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nazar 27 Eethuis. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 0:34 Absurd slecht. Bezorgtijd was volgens sms 56 minuten, kwam uiteindelijk pas na 2.5 uur zonder enige mededeling of excuus. Geprobeerd het restaurant te bellen maar nummer werkte niet en via thuisbezorgd ook geen oplossing..
26 nov 2022 om 0:02 bestelling na ruim 3uur pas bezorgd terwijl er 30min stond telefoon nummer op de site bestaat helemaal niet nieuwe eigenaar mag meer ze best doen
25 nov 2022 om 22:05 Meer dan 2 uur tussen besteltijd en levertijd, terwijl verwachte levertijd 30 mins was. Telefoon niet opnemen (vd haak) waardoor we onze kinderen uiteindelijk ander eten gegeven hebben. Feedback werd niet normaal ontvangen.
25 nov 2022 om 20:50 18.30 besteld en wordt gezegd binnen 54minuten. Uiteindelijk hebben we het om 20.35 uur gekregen DUS RUIM 2 UUR GEDUURD
25 nov 2022 om 20:36 Bezorgtijd zelfs 2 uur..! Geen contact vanuit restaurant, koude friet spijt van betaling via ideal vooraf
25 nov 2022 om 20:29 Eten na 2 uur bezorgd, wel lekker
25 nov 2022 om 20:27 Lekker en warm
23 nov 2022 om 21:59 Wij bestellen hier vaak en het is altijd goed! Bezorgers zijn ook super vriendelijk!
23 nov 2022 om 20:43 We bestellen hier vaak eten,altijd lekker eten. En een snelle bezorging,geweldige service,
22 nov 2022 om 15:47 Na twee uur wachten ontvingen wij ons eten (zonder saus) en het eten was koud. Ik heb direct gebeld en kreeg de gerechten opnieuw. Hierdoor moesten we weer 45 minuten wachten maar uiteindelijk zaten we om 20:45 met een bord warm eten op schoot.
21 nov 2022 om 21:37 Eten kwam te laat, miste een kapsalon. Na een uurtje te wachten besloten te bellen. Was de toko dicht. Waardeloze service en mijn geld ook nog eens kwijt. Bedankt vrolijke vrienden. 1x nooit weer
21 nov 2022 om 19:56 Niet erg warm eerder lauw/ koud